1 dags ture, udflugter i ind og udland

Minikrydstogt på Kielerkanalen (D)

Tag med på dette specielle minikrydstogt. Vi sejler godt 3 timer med den over 100 år gamle hjuldamper Freya. Vi nyder frokost, kaffe og kage ombord, mens landskabet stille passerer forbi. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Schleswig-Holstein maritime hovedstad Kiel, hvor bussen venter, for at bringe os retur til Danmark.

Øhop til Strynø (DK)

Strynø. Mange kender navnet på øen, men de færreste ved hvor den ligger. Det vil vi gerne råde bod på med denne 1-dags tur til denne skønne perle, beliggende syd for Tåsinge mellem Langeland og Ærø. Tag med på øhop og kom ind under huden på Strynø og dens beboere.

Øhop til Avernakø (DK)

Tag med på øhop til Avernakø. Spændende 1-dags tur til Avernakø og Korshavn. Vi har bussen med og få set begge øerne, og med vores lokale guide får vi også et indblik i ø-livet. Vi sejler fra Fåborg, via Lyø, så der er tale om et mini-cruise

Bag om lufthavnen (DK)

Kom med bag kulisserne, når vi tager til Nordeuropas bedste lufthavn, og en af verdens ældste civile lufthavne. Kastrup lufthavn ”CPH” fik i 2017 prisen for Nordeuropas bedste lufthavn for 4. gang på 6 år, men det er ikke den eneste pris lufthavnen har raget til sig – her er bl.a. ”Best Airport Security Processing”, verdens 15. bedste lufthavn og mange mange flere. 80.000 passagerer strømmer i gennemsnit gennem lufthavnen om dagen. 42% af afgangene er forretningsrejser 58% er fornøjelser.

Kronborg

Endags tur til kongernes Nordsjælland med besøg på Kronborg Kronborg er lige nu aktuel med en spændende udstilling af Jim Lyngvilds storslåede billeder af Kongerækken. Tag plads i bussen og hør om Kongerækken af vores egen universitets uddannede historiker Gode venner af huset udtaler: Whau! Den mest fantastiske udstilling jeg har set længe!

DDR - Landet der forsvandt (D)

Endags tur i fodsporet på landet der forsvandt - DDR. Vi følger sporene efter jerntæppet på over 35 km ca. Undervejs gør vi holdt for frokost, og besøger et grænsemuseum, hvor vi blandt andet finder et stykke genopbygget "Jerntæppe" . Der medfølger dansk guide på turen.

Høstfesten 2021 - Det store Morten Korch Show (DK)

Høstfesten 2021 - Det store Morten Korch Show De Grønne Busser har igen i år fornøjelsen, at tilbyde fest og farver på Borreby Herreborg. En helt igennem unik oplevelse med spisning, sang og en svingom