Polenrejser

med De Grønne Busser

Igennem de sidste mange år har De Grønne Busser arrangeret rejser til det nordvestlige hjørne af Polen, tæt på Østersøen og den Tyske grænse.

Vi har et bredt udvalg der spænder fra 3 dages weekendophold over 4 dages miniferie til 10 og 17 dages slanke og kurrejser.

Klik dig videre og bliv fristet

Polen

Weekend i Swinoujscie

Har du brug for et Time out. Så tag med De Grønne busser på et 3 dages weekend ophold i den skønne Polske Østersø by Swinoujscie. Nyd den smukke by med de lange hvide strande. Gå en tur på strandpromenaden, indsnus det friske luft og nyd det pulserende liv. Mulighederne er mange. Hiv et par dage ud af kalenderen og få ladet batterierne op.

Miniferie i Stettin

Har du brug for et Time out. Så tag med De Grønne busser på en 4 dages miniferie i den polske havneby Stettin og få ladet batterierne op. Nyd den smukke by med det pulserende handelsliv. Gå en tur langs havnen og se skibene passere forbi. Mulighederne er mange.

Miniferie i Swinoujscie

Har du brug for et Time out. Så tag med De Grønne busser på en 4 dages miniferie i den skønne Polske Østersø by Swinoujscie. Nyd den smukke by med de lange hvide strande. Gå en tur på strandpromenaden, indsnus det friske luft og nyd det pulserende liv. Mulighederne er mange. Hiv et par dage ud af kalenderen og få ladet batterierne op.

Slanke-kurrejser til Polen

Grundstenen hos SLANKE-KURREJSER er de effektive slanke- og
udrensningsophold på Hotel Polaris i Swinoujscie i Polen. Et ophold,
der virkelig har vist sig at have meget stor positiv effekt på
kolesteroltal og vægt hos alle vores gæster.

Se mere om vores 10 dages og 17 dages slankerejser herunder