14.12 - 14.12.2021 kr. 349 Bestil

Hamburg Julemarked (D)

Julemarkeder i Hamburg

Afgange

14. december.

Inkluderet i prisen:

  • Bustransport
  • Færgeoverfart
  • Ophold i Bordershop 
  • Ca. 5. timers ophold i Hamburg
  • Julestemning ad libitum i Hamburg

On-line pris fra:

kr. 349,00 pr person

 

Hamburg

På julemarked i Tyskland

Er der en tradition som Tyskland er kendt for, er det deres julemarkeder. Enhver by med respekt for sig selv har et af disse, Berlin har over 50, nogen små, andre store. Nogle en begrænset periode, mens andre til efter Jul. Traditionelt starter julemarkederne, den først mandag efter Toden Sonntag, som er femte søndag før jul. Det først julemarked påberåber Dresden sig æren for, men det ligger ikke helt klart hvem der har æren for at være først.

I dag findes der i hele Tyskland mere end 2.000 julemarkeder, spredt over alle 16 Bundes-lande. 

Hamburg, storbyen med julemarkeder for både store og små. I Hamburg findes der mange forskellige julemarkeder, men byen er mest kendt for det store og meget traditionelle julemarked, foran Hamburgs rådhus, Her holder man år efter år traditionerne i hævd og stiller store krav til sine udstillere.

Men overalt i denne storby finder vi julestemning. Langs Alsteren finder vi Julemarkedet på promenaden ved Jungfernsteig. Her glimter lysene sig i bølgerne og skaber en speciel kulisse.
Man kan også vælge at bevægr sig længere ind i byen hvor man på små pladser finder flere julemarkeder af forskellig størrelse og med diverse temaer, herunder også et der mest er for voksne.

Overalt er Hamburg smukt pyntet op til jul og selv om byen er stor så er den til at overskue. 

Dagsprogram

Efter opsamling og ankomst Rødbyhavn, skal vi sejle med Scandlines kl.07:45 og ankommer til Puttgarten kl.08:30.
Vi starter med at aflægge Bordershoppen i Puttgarden et besøg.

Efter godt en times ophold kører direkte til Hamborg Centrum, hvor man bliver sat af i nærheden af Hovedbanen ca. kl. 12:00.

Ophold på egen hånd i Hamborg i ca. 5 timer, hvor der er mulighed for at opleve flere julemarkeder samt den hyggelige julestemning i Hamborg´s bymidte. Alle butikker har åbent og her kan shoppes, der kan smages på alle julegodterne eller gøre hvad man nu lyster.

I Hamburg finder vi flere julemarkeder hvoraf julemarkedet ved Rådhuset er det største og bedst kendte. Søger du ud i de små gader så kan vi anbefale at kigge ind i noget af det eneste originale Hamburg. Se mere her. Smukt bevaret i en baggård ikke langt fra centrum.

Vi forlader Hamburg kl. ca. 17:00 og sætter kursen mod Nord mod Puttgarden og Danmark. Vi sejler med færgen fra Puttgarden kl.19:15. Ankomst Rødbyhavn ca.kl.20:00 og herefter hjem til de respektive afsætningssteder.

En lang oplevelsesrig dag er til ende.

Husk altid Pas på udlandsrejser.

05.11.2021 Corona er stadig en del af hverdagen i Tyskland. Så husk at medbringe dit Coronapas. Vær opmærksom på at PCR test, (ikke over 48 timer gammel.) ikke giver adgang til steder der anvender 2G regler. Læs mere om Corona og julemarkeder her

Opsamlingsruter og datoer

Afgange

Tirsdag d. 14. december - kr. 349,00 pr person

Opsamlingsrute

     
Afk 41 Stensved Pendler plads 05:45 21:55
Afk 43 Nr. Alslev Pendler plads 06:00 21:20
Nyk F Cementen  06:30 20:55
Sakskøbing Station 06:50 20:35
Maribo Station 07:05 20:20
Rødby* v/billetkontor 07:25 20:00

Mødetid er 15 min før afgang.
*afsætning i Rødby er ved INGO tanken.
Hjemkomst tider kan forskydes som følge af trafikale forhold.

Ovenstående priser er on-line priser pr. person.
Telefonbestillinger tillægges et porto og håndteringsgebyr på kr. 26,00 p.p.