12.11 - 21.11.2021 kr. 5.995 Bestil

Slankeophold i Swinoujscie (PL) 10 dage

Få mere energi med et slankeophold . . .

Inkluderet i prisen:

 • Bustransport.
 • Færgeroverfart.
 • Fuld pension fra aften dag 1, til morgenmad sidste dag. 
 • 9 overnatninger i delt dobbeltværelse.
 • Måling af blodtryk
 • Vejning
 • 3 x 15 min massage
 • Fri afbenyttelse af wellnessområdet
 • Dansktalende rejseleder i Swinoujscie

Fra kr. 5.995,00 pr person i delt dobbeltværelse

Fra kr. 1.150,00 enkeltværelsestillæg

Tillæg:

 • kr. 600,00 pr værelse for balkongaranti
 • kr. 119,00 pr. person for all inklusive morgenbuffet på Gedser - Rostock 
 • kr. 164,00 pr. person for all inklusive frokost/aftenbuffet på Rostock - Gedser 

. . . Ja, det lyder næsten for godt, men er ikke desto mindre sandt.

500 kalorier om dagen
Opholdet er ikke kun et slankeophold! Vi "tømmer" også ud af kroppens affaldsstoffer. Uanset hvor meget man spiser kommer man ikke over 500 kalorier om dagen, ofte under. I diæten findes 0 fedt, 0 proteiner og meget begrænsede kulhydrater. Opholdet stimulerer immun systemet og de fysiske og psykiske kræfter øges.
Denne diæt anvendes i de dage opholdet varer, og der er ingen skadelige effekter heraf. Tværtimod, der er normalt et vægttab på gennemsnitligt 4% af ens vægt, ligesom mange affaldsstoffer passerer ud i løbet af opholdet, og medvirker til et forhøjet velbefindende og velvære.

Opholdet er velegnet til.
Alle der vil gøre noget godt for sig selv og sin krop. Vi har fra tidligere deltagere erfaret "bivirkninger" som mere energi, mere velvære og livskvalitet. Tag med, smid nogle kilo og få det bedre

Vi tilråder altid at man taler med sin læge inden et ophold.

Dagsprogram

Ankomstdagen:
Kl. 13.45.

Ankomst til hotellet herefter indkvartering.
Kl. 14.00.
Vi samles i spisesalen til hygge og smalltalk. Der er frugt- og grøntsagssnacks stillet frem i spisesalen. På skift tager man elevatoren op til 6 sal for at få målt blodtryk og blive vejet. Ved samme lejlighed vil tider til de inkluderede massager udleveres.
Kl. 18.00.
Er der spisning. Sammenhold gør stærk, hvorfor vi sidder samlet i spisesalen. 
Kl. 19.30 
Vandgymnastik i hotellets pool.

Dag 2 -9
Kl. 8.00-8.30
Dag 2. Vi mødes i receptionen kl. 7.45 og i samlet flok går vi til stranden.
Morgengymnastik på stranden.
Det er frivilligt, men vi anbefaler stærkt at man deltager
Kl. 9.00: Morgenmad

Dag 2 Kl. 10.15-12.00. Informationsgåtur i området omkring hotellet. Rundtur på diverse behandlingssteder samt andre informationer.

Formiddagen såvel som eftermiddagen bruges de øvrige dage, kun afbrudt af middagsmaden kl. 13.00 efter eget valg, som fx. gåture, afslapning, markedsbesøg, inkluderede behandlinger/massager, indbyrdes aftaler med mere.

Ønskes mere selvforkælelse findes der mange muligheder i byen ligesom Hotel Polaris også har en SPA og Wellness afdelingen. 

Kl. 18.00
Aftensmad
Kl. 19.00-19.45
Vores guide holder temaaften om forskellige emner, som bl.a. omhandler fedt, kulhydrater, energi, praktiske råd og vejledning.
Kl. 20.15-20.45 
Vandgymnastik i hotellets pool.
KL. 19.30 Den sidste aften under opholdet
Dans og musik i nabolaget, hvis der er stemning på holdet for dette.

Dag 10 Hjemrejse dagen
Kl. 07.15 
Vejning på 6. sal
Kl. 09.00 Morgenmad 

Kl. 10.45 Bussen pakkes
Kl. 11.00 Afgang med bussen*

*Såfremt der kommer ændringer på overfarten Rostock - Gedser kan hjemrejsen ændres. Såfremt dette indtræffer, meddeles dette til de rejsende. 

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Husk pas og såvel gult som blåt sygesikringsbevis.

Da vi ofte samkører Swinoujscie og Stettin vil der kunne forekomme teknisk busskifte.

 

Om slankekuren

Vi bruger den såkaldte frugt- og grøntsagsdiæt, som er en diæt udarbejdet af Dr. med. Ewa Dabrowska. Diæten har været brugt gennem 100 år på sanatorier i Tyskland og Schweiz.
Diæten foregår over en begrænset tidsperiode, og kan derfor bruges af næsten alle. Diæten resulterer i et vægttab, et bedre immunforsvar og en celle regeneration, som giver sig udslag i foryngelse af organismen. 

Under hele opholdet serveres ikke æggehvidestoffer (proteiner), og derfor bliver kroppen tvunget til at gøre brug af de overskydende depoter kroppen har "deponeret". Naturen har programmeret os sådan, at vi, om vi vil det eller ej, har et indre spisekammer, som fyldes op uden vores viden.

Nutidens menneske indtager alt for store mængder af fødevarer, og derfor fyldes dette spisekammer også af skadelige stoffer, som organismen ikke har behov for eller ønsker, men som den ikke kan nå at skille sig af med. Desværre er dette spisekammer fordelt i hele kroppen, i vores muskler, i fedtvævet, i knoglerne og vores lymfatiske væsker.

Udrensningsprocessen i vores krop foregår ved hjælp af “spisning” af egne lagre fra det indre af organismen, foregår med forskellig intensitet  afhængig af diætens varighed. Under diæten bruger kroppen ikke energi på at fordøje proteiner, forarbejdede kulhydrater og fedt, kroppen har derfor tid til at tage sig af genopbygningen af dens egen modstandskraft. Det er denne mekanisme, der stimuleres når vi er syge. Vi mister appetitten, fordi organismen skal mobilisere yderligere kræfter til kampen mod sygdommen. Kroppen sparer ca. 30% energi, ved at gå over til denne form for arbejde, som normalt bliver brugt i fordøjelsesprocessen.

Et identisk princip bliver brugt under grøntsags og -frugtkuren. Kroppen, der ernærer sig indefra, forårsager at vores immunforsvar er i stand til at eliminere skadelige stoffer i vores krop. Den regenererer cellerne og ved længere tids diæt endda en del sygdomme.

Det er især et vigtigt faktum, at diæten er fuldt ud sikker, og er blevet brugt af tusinder af kurgæster. Enhver oplever kuren individuelt. Du vil opleve at det er meget nemmere at gennemføre kuren end du tror. Vi vil gøre kuren mere forståelig for Jer, ved at gennemgå de tre etaper.

Gode råd.

Rækkefølgen af hvilke retter du indtager er frivillig. Vi anbefaler dog, at man starter dagen med at "drikke" i små slurke. Det er bedst at spise rå grønsager fremfor de kogte - ind imellem måltiderne, hvis man føler sult. Bryder du dig ikke om nogle grøntsager eller frugter, behøver du ikke spise dem, det opleves tit, at man under diæten pludselig får lyst til dem på et senere tidspunkt.

Du må ikke drikke kaffe under diæten, vi anbefaler at du i stedet drikker en masse urtethe, gerne imellem måltiderne. Der skal drikkes mere end normalt, også mere end tørsten fordrer.
Rygere bør stoppe helt eller i hvert fald begrænse mængden under diæten.
Det er ikke tilladt at indtage alkohol under diæten.

Det anbefales, at man ikke taber mere end max. 15% af kropsvægten pr. diæt. Efter en pause kan man så gentage processen og tabe yderligere 15%. 

Forløbet

ETAPE 1: KROPPEN SKAL VÆNNE SIG FRA NORMALT FØDEINDTAG

Denne etape er den sværeste del af diæten og tager gennemsnitligt op til 3 dage. I denne periode vil nogle mærke små forandringer og træthed, trætheden afhjælpes med en gåtur i den friske luft. Personer der normalt indtager store mængder af kaffe dagligt, vil sandsynligvis få hovedpine. 

Grøntsags- og frugtkuren indeholder meget store mængder fibre og provokere kroppen til udrensning. Hos nogle tager det lidt længere tid at fremprovokere udrensningen, i disse tilfælde står vores guide klar med gode råd og midler til at sætte gang i processen, der kan man bl.a. bruge urte-theer som ”Senes Figura 1” eller ”Senes Figura 2”. I denne begyndelsesfase påbegyndes “spisningen” af vores lagre samt giftstoffer. Dette indleder udrenselsesprocessen af vores krop.
 
Vi anbefaler ikke brug af sauna de første dage. Drik store mængder af the, så renselsesprocessen kan få et lettere forløb. I denne tid vil kroppen overgå fra at holde på væsken i kroppen til at afgive væske. Vægten kan derfor i starten ændre sig, den kan stige og den kan falde. Folk, som har svært ved at tolerere rå grøntsager og frugt, kan i denne periode begrænse diæten til saft og kogte grønsagsretter.

ETAPE 2: STABILISERINGS-PROCESSEN INDTRÆDER

Eventuelle smerter forsvinder og kropstemperaturen sænkes en smule. Man får det meget bedre med sig selv. Renselsesprocessen vil herefter gå meget nemmere. Kroppen reducerer i begyndelsen de værste giftstoffer. Vægten vil gennemsnitligt falde 0,4-0,6 kilo pr. dag.  Hele kroppen vil vise tegn på renselsesprocessen. Farven og lugten af udskilt væske vil ændre sig, svedlugt vil også ændre sig. Dette skyldes de toksiner, som bliver frigivet gennem huden. Vi anbefaler brug af hotellets pool. 
 
Under kuren bør det undgås, at bruge pudder og andre kosmetiske cremer. Disse kan nemlig stoppe porrerne i huden og forhindre toksinerne i at komme ud. Kuren hjælper den naturlige renselsesproces af de øvre luftveje. Især under morgenspadsereturen kan der opstå behov for at hoste slim op, dette er ganske normalt og er en del af processen.
 
Der kan forekomme belægninger på tungen i forskellig farve, afhængig af hvilke toksiner, der udskilles fra kroppen. Farven vil ændre sig indtil den opnår en sund lyserød nuance. Der kan også opstå belægninger på tunge og tandkød, som kan reduceres ved at sutte på et stykke citron eller ved spisning af dild eller persille.

I denne periode anbefales gymnastik og bevægelse i frisk luft. Træner du regelmæssigt hjemme, kan du træne intensivt nu. En yderligere hjælpsom faktor i denne diæt, er det specielle mikroklima, der er i området, og bevægelse i frisk luft, får derfor en forstærket virkning af de mikroelementer med jod, der befinder sig i luften.

For hver kur-dag, vil de positive effekter af kuren fremstå tydeligere. Efter kuren vil huden føles mere elastisk og ung. Der vil gennemsnitlig være et vægttab på ca. 4% af ens kropsvægt.
 
Du vil bemærke, at dine bevægelser er blevet smidigere og hurtigere, sanserne skærpes. Det gode humør vender tilbage og kroppen får helt friske kræfter. Sukkertrangen forsvinder langsomt, da kroppens lager af krom nu atter vil være fyldt op. Diæten tilfører kroppen store mængder vitaminer, mikroelementer og biokatalisatorer samt masser af fibre.

Konditionen vil være forbedret, hvilket også skyldes det specielle mikroklima, så det er en god idé at benytte denne periode til at forbedre sin kondition.

Grøntsags- og frugtkuren standser ældningsprocessen, og forårsager en foryngelse af cellerne, som giver større smidighed, øger frugtbarheden og reducerer de frie radikaler i kroppen som forårsager en lang række sygdomme.

Blodtrykket normaliseres og evt. smerter i led og knogler ophører. Ved diabetes 2 kan det være nødvendigt at reducere mængden af medicin og i nogle tilfælde helt ophøre med medicinering.
 
Kuren, vil når den afsluttes med succes, forårsage et længere og sundere liv. 

ETAPE 3 (Kun på 17 dages ophold) se mere her

For dig, der er på langtidsophold er 3. etape karakteriseret ved et mindre vægttab dagligt. Kroppen har nu udtømt de første reservelagre og begynder på dette tidspunkt at tære reserver af sygdomsramte steder i kroppen.

Parandentose forsvinder, det er tydeligt, at se hvordan misfarvninger af huden forsvinder, da kroppen nu læges alle steder. Enhver defekt i immumforsvaret vil tilsvarende læges, der dannes nyt frisk blod. Ved blod og kolesterol-undersøgelser før og efter kuren vil man bemærke en tydelig forbedring.

Man kan, hvis man lider af forskellige sygdomme, f.eks. bihulebetændelse, opleve en kort forværring (1 - 2 dage), som blot er et tegn på, at kroppen er ved at tage sig af problemet. Det skal understreges, at under diæten er kroppens modstandskraft større end normalt.

Fortsættelse af diæten i længere tid som helbredelsesmiddel har været beskrevet vidt og bredt i litteraturen. Det fremgår, at et sygt menneske ikke bør være længere end seks uger på diæten. Efter denne peiode afbrydes diæten i nogen tid og man kan så gentage behandlingen efter nogle uger.
 
Skaberen af frugt- og grønsagskuren, Ewa Dabrowska, beskriver især utallige tilfælde af helbredelsen efter 4-6 ugers diæt. Videnskabsmænd er i dag enige om, at for stort sukkerindtag fører til nedsat modstandskraft og oplagring af skadelige stoffer og bakterier. Cellerne mister evnen til at bekæmpe infektioner og er dårligere til at tage sig af bakterier og svampe-angreb.
 
Mange mennesker, der er afhængige af sukker, døjer med reumatisme, ondt i ryggen og diverse andre dårligdomme.
 
Videnskabsmænd ved, at for meget sukker forårsager syre i kroppen. Kroppens forsvar er at udskille kalk fra knoglerne og tænderne for at neutralisere syren. Dermed følger osteoperose (knogleskørhed), karies osv. Et stort sukkerindtag sænker vores b-vitamin-reserver, hvilket kan føre til kronisk træthed, dårlig søvn, mangel på koncentration, forringet hjernevirksomhed osv.
 
Takket være Wendts undersøgelser i 1989 ved vi, at kroppen lagrer proteiner. Det kroppen lagrer består hovedsagelig af kolesterol samt protein og kan kun fjernes ved faste, hvor kroppen spiser det ophobede lager.

Praktisk info

Praktisk info
Det er fornuftigt at huske praktisk tøj til gåture, udendørs gymnastik og badning.
Ønsker man ikke at rejse alene, men at have en rejsefælle med, der ikke ønsker at deltage i diæten - kontakt venligst kontoret på telefon 5485 4740 eller pr. mail info@slanke-kurrejser.dk og vi kontakter dig indenfor 2 arbejdsdage.

Man kan leje morgenkåbe til opholdet på hotellet for ganske få penge, ca. kr. 50,- for et 10 dages ophold. Er der behov for at få den skiftet under opholdet, kan dette gøres i receptionen. 
Der vil udover prisen blive opkrævet et depositum, som refunderes igen ved aflevering. 

BEMÆRK: Vælger man at springe fra "Slankeophold" og overgå til alm. ophold overgår man til 1/2 pension. Der ydes ingen yderligere refusioner.

Se endvidere almindelig rejsebestemmelser for slanke-kurrejser

Afgange og priser

Vi har følgende 10 dages ophold i 2021. 

 • 12.11.21. 10 dage. kr.: 5.995,00 Enkelværelsestillæg kr.: 1.150,00

Opsamlingsruter

Fra Sjælland
Hillerød Station 05:00 21:00
København DGI 06:00 20:00
Ølby Station 06:30 19:30
Rønnede 07:00 19:00
Afk. 41 07:25 18:35
Afk. 43 07:40 18:20
     
Nyk F Cementen 08:00 18:00
Garagen 08:10 17:45
Gedser 08:30 17:20
     
Fra Lolland Falster
Nakskov Krøyers Gård 06:45 19:00
Maribo Station 07:15 18:35
Sakskøbing Station 07:30 18:20
Nyk F Cementen 08:00 18:00
     
Fra Jylland - Fyn
Århus v/ Musikhuset 03.45         22.30       
Storhaven 13, 7100 Vejle 04.30 21.45
Fredericia banegård 05.00 21.15
Odense v/ Dalum Hallen 05.45 20.30
Nyborg v/ afk. 45 (ved Mcdonalds) 06.00 20.00
Slagelse v/ transportcenteret 06.30 19:30
Næstved v/ UnoX (Ny Præstøvej) 07.00 19.00
Væggerløse / Busskifte    

Mødetid 15 min før afgang

Der kan på alle ruter forekomme teknisk busskifte i Væggerløse.

Her finder du vore opsamlingssteder

Hotel

Hotel Polaris

Juliusza Słowackiego 33
72-611 Świnoujście, Polen

Hotellet er beliggende ca. 200 m fra Østersøen. Hotellet, der ligger i et sammenbygget kompleks, oprindeligt 2 bygninger, har reception, bar, restaurant og wellness afdeling.
Alle værelser er med eget bad og toilet, telefon, satellit-tv. Mange værelser med balkon eller terrasse.  

 

Om Swinoujscie

Swinoujscie

Swinoujscie er en meget populær rekreations- og kurby, og i byen findes et utal af kurtilbud.
Swinoujscie har, som andre kurbyer, en del fashionable butikker med sko, tasker, beklædning, smykker og ure og meget mere til gode priser priser. På grund af sin placering på grænsen til Tyskland har det afstedkommet et stort grænsemarked, hvor alt mellem himmel og jord kan købes.

Świnoujście ligger i det yderste nordvestlige hjørne af Polen. Det er den eneste by i landet, der er anlagt på et større antal øer. Indenfor byens område ligger ikke mindre end 44 øer, men kun 3 af dem er beboet: Uznam, Wolin og Karsibór. På øen Uznam ligger kun ca. 10% af arealet på den polske side af grænsen; resten hører til Tyskland. På denne ø findes byens centrum og det er her, den største del af turistlivet udfolder sig. På øen Wolin ligger bl.a. færgehavnen, der forbinder Polen med Skandinavien, samt banegård og busterminal.

De første historiske optegnelser om bebyggelsen ved floden Świna's munding (hvoraf byens navn) stammer fra det 12.årh. I tidens løb har forskellige nationer hersket over dette område: danskere, svenskere, preussere og tyskere. Byen fik købstadrettigheder i 1765. I det 19.årh. blev stedet ét af de mest populære kursteder i Europa. Under 2.verdenskrig var Świnoujście en vigtig militærhavn.